Wedding cake

I våras fick jag en väldigt läskig men kul förfrågan, min faster ville att jag skulle göra hennes bröllopstårta!! Självklart ville jag göra den, hade aldrig gjort någon förr så jag var väldigt nervös. Hon önskade sig en tårta som inte skulle vara så söt, därför fyllde jag den med hallon- och citronmousse. Temat på bröllopet var pärlor, så de utgick jag ifrån, 24 handgjorda rosor fick även pryda tårtan.
Tyvärr så fick jag inte bättre bild på den än såhär..

Pink ombre

När min fina vän Jennifer fyllde år fick jag ganska fria händer med hennes tårta och testade därför på att göra en ombre tårta. Det är väldigt lätt att göra och ser väldigt snyggt och stilrent ut tycker jag. Jag färgade swiss meringue buttercream i 3 olika färger och sedan var det bara att spritsa små "bollar", sedan tar man en sked och "drar" ut bollarna
Jag använder mig alltid utav detta recpet från "Heaevenly Cupcake" då jag gör swiss meringue buttercream. Den är väldigt god och hennes recept är enkelt att följa. http://heavenlycupcake.se/steg-for-steg-swiss-meringue-buttercream/

SAIK

Tårta till min svärfar som är ett Skellefteå aik fan!
Eftersom Saik vann SM guld förra året så fick jag två andra beställningar på liknande tårtor

Bow cake

Denna tårta fick min mamma på sin födelsedag i Januari. Jag hade fyllt den med päron- och after eight mousse.

Monster high

Fick äran att göra en tårtan till min kollegas dotter som fyllde år i vintras. Hon önskade sig en tuff, tjejig monster high tårta!

Spiderman

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade här, och ett par tårtor har det hunnit bli! Denna Spindelmannentårta gjorde jag åt min tremening Leo som fyllde 5 år i vintras.

RSS 2.0